Arròs amb llet
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un litre de llet sencera
- Cent grams d'arròs bomba
- Cent grams de sucre
- Una pell de taronja
- Una pell de llimona
- Una branca de canyella
- Canyella en pols
6 racions
Utensilis
Cassoletes de terrissa petites de mida de les de crema
Un cassó gran
Una espàtula de fusta
Elaboració
En un cassó gran, posem a bullir : la llet, la branca de canyella, i les pells de taronja i llimona. Quan la llet ja bull, afegim l'arròs i deixem que cogui fins que és al dente. Seguidament, posem el sucre, i ho deixem coure només cinc minuts més, i ja ho podem treure del foc. Ho posem en cassoletes de terrissa i deixem que refredin. Després ho posem a la nevera, fins el moment de servir. Al servir-ho, ho espolsem amb canyella en pols pel damunt.
30min
Etiquetes: Postres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2676 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.