Sopes de llet
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un litre i mig de llet sencera
- Cent grams de sucre
- Pa sec
- Una pell de taronja
- Una pell de llimona
- Una branca de canyella
- Canyella en pols
- Dos ous batuts
4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Una olleta mitjana
Quatre bols de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, posem la llet a bullir amb: la pell de taronja, el sucre, la pell de llimona i la branca de canyella.
Quan la llet ja ha bullit, retirem les pells i la branca de canyella, afegim el pa sec, ho posem en el foc i deixem que el pa s'estovi.
Tot seguit, afegim els ous batuts (fora del foc) i anem remenant amb el batedor de varetes fins que el pa ja s'ha desfet del tot.
Tot seguit, ja podem repartir la sopa en els bols de porcellana, espolsem una mica de canyella en pols pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.
20min
Notes
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de les sopes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3323 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.