Sopes d'all a la Castellana
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Castella la Manxa i Castella i Lleó
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Deu alls pelats i laminats
- Una cullerada sopera de pebre vermell dolç
- Brou de pollastre casolà
- Vuit ous
- Sal
- Oli d'oliva
- Pa sec
12 racions
Utensilis
Una cassola fonda gran
Un batedor de varetes
Elaboració
En una cassola fonda gran, fregim els alls amb oli d'oliva. Quan són rossos, afegim : una cullerada sopera de pebre vermell, i el brou de pollastre.
Quan ja arrenca a bullir, afegim el pa sec, i deixem que s'estovi.
Després, amb l'ajud del batedor de varetes, anem remenant, corregim de sal, i seguidament, afegim els vuit ous batuts, i els anem afegint a l'olla sense deixar de remenar. Seguim remenant, i després de cinc minuts, ja tindrem la sopa llesta per servir, en una sopera de porcellana.
40min
Notes
Si volem enriquir aquesta sopa, abans de posar-hi i batre els ous hi afegim dos filets de lluç congelats tallats en juliana molt fina salats, i tot seguit ja podem afegir-hi els ous.
Etiquetes: Cuina d'hivern La cuina de les sopes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3006 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.