Cap de xai al forn amb allioli

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un cap de xai per comensal
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Conyac
  • Vi blanc
  • Allioli [Veure recepta]
  • Herbes provençals
  • Pebre negre en pols
  • Un grapat d'alls pelats
  • Persillé
  • Sis alls pelats

1 racions

Utensilis

Una safata refractària gran
Una salsera per l'allioli
Un npalt gran deporcellana

Elaboració

En una safata per anar al forn, posem el cap de xai salpebrat, amb oli d'oliva, un raig de ví blanc, un raig de conyac, i uns alls pelats.
Ho posem en el forn a 180º, i anem donant-hi voltes de tant en tant.
A part, fem l'allioli com explico a la meva recepta, i un cop fet el posem en una salsera.
Quan ja gairebé és cuit, l'espolsem amb persillé, per tot arreu, i deixem que acabi de coure. Seguidament, ja el podrem servir.

40min

Notes

La Persillé, es fa barrejant : pa ratllat, alls ratllats, i julivert molt picat i es barreja tot.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8649 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: