Coc ràpid casolà
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Quatre ous sencers.
- 180 grams de sucre.
- Un got de llet.
- Un raget d'anís.
- 1/2 got de suc de llimona.
- 300 grams de farina de rebosteria.
- Dos sobres de llevat.
- Un pessic de mantega.
8 racions
Utensilis
Aparell de rebosteria quadrat o rodó, per anar al forn.
Elaboració
Posarem les quatre iemes d'ou, el sucre, la llet, l'anís i el suc de llimona en un bol i ho batrem tot junt.
Afegirem la farina, i ho tornarem a barrejar bé.
Afegirem també el llevat, i ho tornarem a batre.
Finalment, muntarem les clares dels ous a punt de neu, i ho afegirem a la massa.
Deixarem que reposi tot junt durant una bona estona.
Tindrem el forn molt calent.
Untarem un motlle amb la mantega, i després amb farina, i ho posarem al forn, rebaixant la temperatura.
Ho tindrem una mitja hora més o menys (segons el forn)
45min
Notes
Aquest coc ràpid de la fotografia, va ser decorat pels més petitons de la casa amb "lacasitos". O sigui que va ser el doble de bo.
Etiquetes: Bona Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5365 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.