Braç de fabiola
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 rovells d'ou
- 4 cullerades de sucre (soperes)
- 8 cullerades de coco rallat(soperes)
- 200g de margarina (tulipan)
- Polvos de xocolata
- Galetes maries
- Moscatell o mistela
8 racions
Elaboració
Es barreixa els rovells amb el sucre, despres si afeigueix el coco i la margarina, es remena tot fins que quedi ben barrejat. Després es posa la meitat de la pasta en un altre vol i en una de les dos parts s'hi posa polvos de xocolata fins que quedi la pasta de color de xocolata.
En una tassa si posa moscatell s'hi suca una galeta i en una banda s'hi posa pasta de color de xocolata, después se suca una altra galeta i s'hi posa pasta de l'altre color, es van posant una darrere l'altra i aixi es va fent el braç de gitano, quan està fet es cobreix de pasta de la de xocolata i pel damunt si posa coco ratllat.
30min
Notes
Es posa en una plata allargada i es serveix tallant-lo a l'esbiaix
Es pot acompañar amb una bona ratafia catalana
Etiquetes: Dolços Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
18703 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.