Braç de gitano
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 ous
- 6 cullerades de sucre
- 3 cullerades de farina
Elaboració
Es baten les clares a punt de neu, afegir els rovells batuts amb la sucre, i hi tirem la farina passada per un colador finet. Es remena tot i ho posem amb una plata d’anar al forn forrada de paper de fer pastissos, escampem la pasta que quedi una capa fina, i es posa al forn a 150 graus.
Quan el traurem del forn, el posarem al damunt d’un drap una mica humit, el podem farcir de crema o de nata, pel damunt i posem sucre glaç. També s’hi pot posar xocolata ratllada amb el ratllador de la ceba.
Etiquetes:
Braç de gitano
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2303 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.