Lluç a l'estil gitano
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de lluç a rodanxes o filets (prèviament congelat durant al menys 24 hores per a evitar risc d'anisakis)
- 1 gra d'all
- Un terç de ceba
- 1 tomàquet
- Oli
- Pebre
- Sal
- Farina
2 racions
Elaboració
1. Comencem enfarinant el lluç i fregint-lo en una paella amb oli ben calent fins que es dauri. Un cop daurat el reservem en una cassola.
2. A la mateixa paella amb l'oli del lluç, posem a sofregir l'all i la ceba picats i el tomàquet pelat i trossejat, salpebrem amb sal i pebre.
3. Quan tinguem el sofregit, hi afegim un terç de copeta d'aigua tèbia tot abocant-la a la cassola damunt del peix. Posem a coure a foc molt lent 15 minuts.
4. Treiem el lluç de la cassola amb cura perquè no es desfaci i el servim amb la seva salsa pel damunt.
Etiquetes: Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2086 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.