Patates "en paseo"

Tipus de plat:
Típica de: Espanya
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 quilo de patates
  • 4 ous
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 pebrot verd gran
  • Mitja ceba gran
  • 2 grans d'all
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • 1 fulla de llorer
  • 1 polsada de pebre vermell dolç

4 racions

Elaboració

1. Tallem les patates rentades i pelades a trossos o rodanxes gruixudes.
2. En una cassola amb oli sofregim el pebrot, els alls i la ceba picats amb la fulla de llorer.
3. Quan estiguin sofregits afegim els tomàquets pelats i picats i deixem que el sofregit redueixi una mica i agafi color. Hi afegim el pebre vermell.
4. Seguidament incorporem les patates i cobrim amb aigua o brou, salpebrem i deixem coure fins que les patates estiguin tendres.
5. Per a acabar fem un buit al guisat, trenquem els ous al damunt i deixem fins que quallin.

Notes

Plat tradicional espanyol.


Etiquetes:           Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

722 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: