Pasta amb salsa d'all

Ingredients

  • 80 grams de tomàquets
  • 1 tija de menta
  • 200 grams de pasta (per exemple, orelletes)
  • Sal
  • 150 grams de iogurt
  • 2 grans d'all
  • Pebre
  • 2 culleradetes de mantega
  • 2 cullerades soperes de brou de verdures
  • ½ culleradeta de pebre vermell (dolç)

2 racions

Elaboració

Renta el tomàquet i asseca.
Elimina la tija.
Talla el tomàquet per la meitat, elimina les llavors i talla a daus petits.
Renta la menta, asseca amb paper de cuina, separa les fulles i pica-les finament.
Cuina la pasta segons les instruccions del paquet, amb molta aigua salada o fins que estigui al dente.
Bat el iogurt en un bol, amb un fuet fins que quedi cremós.
Pela els alls i prem a través d'una premsa d'all al iogurt del bol. Agrega el tomàquet i la menta, i condimenta amb sal i pebre.
Fon la mantega en una paella petita.
Agrega el brou i el pebre vermell i incorpora a la salsa de iogurt amb all.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1754 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: