Pasta amb salsa d'all
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 80 grams de tomàquets
- 1 tija de menta
- 200 grams de pasta (per exemple, orelletes)
- Sal
- 150 grams de iogurt
- 2 grans d'all
- Pebre
- 2 culleradetes de mantega
- 2 cullerades soperes de brou de verdures
- ½ culleradeta de pebre vermell (dolç)
2 racions
Elaboració
Renta el tomàquet i asseca.
Elimina la tija.
Talla el tomàquet per la meitat, elimina les llavors i talla a daus petits.
Renta la menta, asseca amb paper de cuina, separa les fulles i pica-les finament.
Cuina la pasta segons les instruccions del paquet, amb molta aigua salada o fins que estigui al dente.
Bat el iogurt en un bol, amb un fuet fins que quedi cremós.
Pela els alls i prem a través d'una premsa d'all al iogurt del bol. Agrega el tomàquet i la menta, i condimenta amb sal i pebre.
Fon la mantega en una paella petita.
Agrega el brou i el pebre vermell i incorpora a la salsa de iogurt amb all.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1754 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.