Pizza de mozzarella i tomàquet fresc
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pizza
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tomàquet fregit
- Mozzarella
- Tomàquet gran fresc
- Olives negres (opcional)
- Oli d'oliva
- Orenga
- 1 massa de pizza
Utensilis
Un setrill amb un bec de raig fi.
Elaboració
1. Primer de tot preescalfem el forn a calor ben alt (220 a 245 graus).
2. Estirem la massa de pizza damunt del marbre o una fusta gran amb farina i l'untem amb una capa de tomàquet fregit.
3. Hi col·loquem damunt la mozzarella tallada a trossos i el tomàquet a rodanxes i hi escampem les olives negres trossejades i orenga.
4. Li tirem un raig fi d'oli amb un gest ràpid en espiral i fem la pizza al forn durant uns 15 minuts o fins que veiem que estigui feta.
Etiquetes: Catalunya Cuina internacional Formatge Itàlia Pizza Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2699 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.