Morrococ amb patates fregides

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cigrons que ens hagin sobrat d'un guisat
  • Ceba
  • Oli d'oliva

Elaboració

1. Sofregim una mica de ceba en oli d'oliva verge extra i torrem els cigrons que ens hagin sobrat d'un guisat tot picant-los amb una forquilla; deixem uns 5 minuts i ja es poden emplatar.
2. Diem que és guisat torrat, però si hi afegim una bona salsa de tomàquet casolana és morrococ.

Notes

Aquesta és una recepta d'aprofitament que feien les àvies.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

701 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: