Contracuixes de pollastre en salsa

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Contracuixes de pollastre
  • Pebrot verd
  • Pebrot vermell
  • Pastanaga
  • All
  • Ceba
  • Oli
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Farigola mòlta
  • Vi blanc
  • Brou de pollastre o aigua

Elaboració

1. Comencem fent un sofregit amb la ceba, l'all, el pebrot i la pastanaga.
2. Incorporem el pollastre, afegim una mica de sal, el pebre i la farigola, el vi i deixem reduir.
3. Cobrim amb el brou i cuinem fins que estigui tendre.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3418 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Josuè O'Donell diu:
Quina salsa?
Moisés de Tomás Rivas diu:
Un cop el brou s'hagi consumit ens haurà quedat en salsa.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: