Ous al plat

Ingredients

  • 2 ous
  • 2 cullerades de tomàquet fregit
  • 2 tallets de pernil
  • 2 rodanxes de xorisso
  • Una cullerada sopera de pèsols
  • Una cullerada de mantega

1 racions

Utensilis

Safates individuals especials per fer ous al plat

Elaboració

Posem al fons de la safata uns trossets de mantega i afegim les dues cullerades de tomàquet fregit.
Separem les clares dels rovells i les posem a sobre de la safata.
Reservem els dos rovells per separat. Els podem deixar dins de la seva closca.
Posem pel voltant de la clara el pernil, el xorisso i els pèsols, que haurem bullit abans durant 5 minuts.
Posem per sobre uns daus de mantega.
Enfornem els ous uns deu minuts, fins que la clara quedi quasi quallada.
Afegim els rovells i tornem a enfornar durant uns tres minuts, vigilant que el rovell no quedi cuallat.

20min

Notes

Les safates no han de ser gaire petites perquè si ho són, es poden trecar els rovells, com m'ha passat a mi.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9357 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: