Platillo de conill amb bolets, i cebetes
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Dos conills de quilo, tallats a trossos regulars ( reservem un fetge, per la picada)
- Un pot de barreja de bolets, de 500 grams
- 200 grams de cebetes de platillo
- Una ceba picolada
- Sis alls pelats
- Dues fulles de llorer
- Tomàquet fregit
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Sucre
- Mel
- Vinagre de Mòdena
- Pa fregit
- Julivert picolat
- Un grapat d'ametlles torrades, pelades
- Ví ranci
- Conyac
- Una cullerada de xocolata en pols
- Aigua
6 racions
Elaboració
Primer de tot, en una paella amb oli d'oliva, posem: les cebetes, un polsim de sal, i un polsim de sucre. Les deixem coure a foc ben baix, tot remenant-les. Quan són mig cuites, els hi afegim: un raig de vinagre de Mòdena i un raig de mel. Quan són toves, les traiem, i les reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, saltem els bolets escorreguts, i un cop mig cuits, els reservem.
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim el conill salpebrat, a foc mitjà.
Pasada una estona, afegim: la ceba, els alls, el llorer, i un toc de tomàquet fregit. Seguidament, afegim un raig de conyac, i un raig de ví ranci. Quan a reduit, afegim aigua, fins a meitat de la cassola, i deixem que acabi de coure.
Quan veiem que el conill és gairebé cuit, afegim: els bolets, les cebetes, i una picada feta amb: pa fregit, julivert picolat, ametlles torrades, una cullerada de xocolata en pols, un all pelat, un polsim de sal i pebre, i un fetge de conill fregit. Ho passem per la batedora elèctrica, i ho afegim a la cassola amb el conill. Corregim de sal, i ho deixem coure, fins que tot plegat és cuit, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: La cuina dels platillos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2858 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.