Xampinyons amb allada picants

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams de xampinyons
  • 3 grans d'all
  • 1 pebrot de Caiena
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre
  • Julivert fresc

4 racions

Elaboració

1. Comencem netejant els xampinyons procurant que no agafin aigua, els tallem a làmines i reservem.
2. Daurem els alls picats juntament amb la caiena.
3. Incorporem els xampinyons i els saltem, salpebrem i cuinem a foc mig durant 10 minuts.
4. Finalitzem empolvorant amb julivert acabat de picar.


Etiquetes:           Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1981 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: