Coc de formatge fresc

Ingredients

  • 200g de formatge fresc
  • 200g de sucre
  • 400g de farina
  • 4ous
  • 100g de mantega ( a temperatura ambient)
  • 1 sobre de llevat

8 racions

Elaboració

Escalfem el forn a 200º
Muntem les clares a punt de neu ben fort i les reservem
Barregem bé la resta d'ingredients i hi incorporem a poc a poc les clares muntades.
Ho posem en un motlle preparat amb mantega i farina perque no s'enganxi i al forn, uns 25 minuts a 180º.

45min

Per


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5241 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Susanna Gambin Nogué diu:
Hola Dolça, guapa tu

quin Coc més bo, segur que el faig, doncs tot el porti formatge ...HUmmm

mil petonets Susanna
Joana mallafre diu:
100 gr. de mantega som per barrejar
a la massa???
mercès.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: