Coc de xocolata al vi negre
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4ous
- 150g de sucre
- 15og de mantega temperatura pomada
- 150g de cacau en pols VALOR
- 110g de vi negre
- 200g de farina
- 1 sobre de llevadura
8 racions
Elaboració
Posem el forn a escalfar a 200º.
Barregem els ous amb el sucre, hi afegim la mantega en pomada. Després el cacau, el vi negre i al final la farina junt amb el llevat.
Preparem un motlle amb mantega i farina i hi aboquem la massa.
Ho posem al forn, ja calent, entre 35 i 40 minuts.
1h
Notes
És un coc no gaire dolç, ideal per acompanyar-lo amb una bola de gelat.
Etiquetes: Cocs Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2898 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.