Pa de pessic
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 6ous sencers de gallina
- 150g de sucre
- 200g de farina
8 racions
Elaboració
Preescalfar el forn a 200º
Batre els ous sencers amb el sucre a punt de cinta ben fort ( encara que no ho posi a la recepta original afegiu-hi un polsim de sal que us ajudarà).
Després posar-hi la farina a poc a poc i amb molta cura mirant que no ens baixi gens la massa.
Preparar un motlle amb oli i farina perquè no s'enganxi.
Abocar-hi la massa i posar-lo al forn uns 20 minuts.
Notes
Ara que s'acosta la temporada de mones podem començar a practicar el pa de pessic!
Si veieu que per si mateix no us puja prou us podeu ajudar afegint a la massa mig sobret de llevat químic, és una "trampeta" que a vegades ens pot solventar el que les clares no hagin pujat prou fortes!!
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3167 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.