Amanida de Patates amb Bacallà
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 gr de patates
- 400 gr de bacallà
- 1 ceba dolça
- 1 pebrot vermell
- Un tomàquet d'amanir ben madur
- Un grapat d'olives negres
- Un parell d'ous durs
- Sal, oli, pebre, vinagre,
8 racions
Elaboració
Bullim les patacas amb pell.
Bolli'm el ous dus una vegada frets, els tallarem a bocins,talleu el pebrot el tomaqet la ceba a tires la pataca a rodanxes d'un centimetre, el bacallà esqueixat.
Muntem en una safatal'amanida amb les patatas a sota i la resta d'ingrediens escampats per sobre.Amaniula amb oli sal pebre i una mica de vinagre. Reserveu l'amanida a la nevera fins l'ora demenjar-la.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4060 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.