Bacallà amb carbassó

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 gr de bacallà dessalat i esqueixat
  • &00 gr de carbassó tallat a rodanxes
  • Una seva mitjana tallada fina
  • 4 alls picats
  • I branca de julivert tallat petit
  • 60 gr de formatge rallat, oli sal i nou moscada
  • 150 gr de crema de llet

Elaboració

Es posa oli en una cassola si tira el bacallà ben escorregut i després els all i el julivert picats es deixa coure tot junt uns minuts.En una altra cassola es couen les seves, s'hi afegeix el cara-baso es cou fins que s'evapori l'aigua s`hi afegeix el bacallà i la crema de llet i es deixa reduir.
Un cop cuit s'hi posa nou moscada i es posa en una plata de anar al forn es tira el formatge ratllat pel damunt i es gratina

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8507 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: