Vou-au-vents de marisc gratinat
Categoria:
Altres
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 vou-au-vents
- 6 musclus
- 100gr formatge rallat
- 2 cullerades de farina
- 200cl de llet
- 600gr gambes
- 1 cua rap
- 1/2 ceba rallada
- Sal
6 racions
Elaboració
Tallarem el rap i els musclus ben menuts.
En una cassola fregirem la ceba,hi afegirem el rap els musclus i les gambes.
Seguidament,la farina i,sense deixar de remenar, la llet.
Quan obtinguem una pasta consistent omplirem els vou-au-vents.
Despres,hi posarem el formatge rallat per sobre i els gratinarem al forn.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2173 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.