Vou-au-vents de marisc gratinat

Ingredients

  • 6 vou-au-vents
  • 6 musclus
  • 100gr formatge rallat
  • 2 cullerades de farina
  • 200cl de llet
  • 600gr gambes
  • 1 cua rap
  • 1/2 ceba rallada
  • Sal

6 racions

Elaboració

Tallarem el rap i els musclus ben menuts.
En una cassola fregirem la ceba,hi afegirem el rap els musclus i les gambes.
Seguidament,la farina i,sense deixar de remenar, la llet.
Quan obtinguem una pasta consistent omplirem els vou-au-vents.
Despres,hi posarem el formatge rallat per sobre i els gratinarem al forn.

30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2272 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: