Tortellinis amb xixorrites, gratinats
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams, de tortellinis
- 200 grams, de xixorrites
- Tomáquet fregit
- Beixamel,( està en les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Aigua
- Sal
- Mantega
- Una ceba picolada
- Tres alls pelats, laminats
- Formatge ratllat
- Ví blanc
4 racions
Utensilis
Quatre cassoletes de terrissa, individuals
Elaboració
En una cassola fonda amb aigua, sal, i mantega, posem a coure els tortellinis. Quan són cuits "al dente", els reservem, sense escorrer.
A part, en una cassó amb oli d'oliva, fregim: la ceba picolada,els alls, i les xixorrites. Quan tot plegat és mig fregit, afegim el tomaquet, i el ví blanc. Quan tot el conjunt, és cuit, ho reservem.
Seguidament, escorrem els tortellinis, i els repartim en les quatres cassoletes.
A continuació, afegim la salsa amb les xixorrites, i ho cobrim amb la beixamel. Després, ho espolsem amb el formatge ratllat, hi afegim una mica de mantega, i ho fiquem en el forn a 180º, fins que és gratinat. Seguidament, ja ho podrem treure a taula, amb un plat a sota, per tal de no cremar-nos.
40min
Etiquetes: Cuina amb xixorrites Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1438 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.