Peus de porc

Categoria:
Recepta per

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 peus de porc tallats per la meitat
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets
  • Vi ranci, conyac
  • Farigola
  • Patates petites
  • Bolets
  • Aigua
  • 1 cullerada farina

Elaboració

En una paella salpebra i enrossir els peus, retirar-los en la mateixa paella
fregir primer la ceba i desprès el tomàquet continua fregint les patates senceres
i els bolets posar tots els ingredients a la olla pressio afegint el vi ranci el conyac la farigola aigua fins cobrir els peus quan arrenqui el bull tapar i deixar bullir uns 20 minuts
no fregir massa les patates perill de quedar massa cuites.
Acabat el temps retirar els peus,triturar els ingredients rectificar de sal i espessir la salsa si cal amb la farina.

45min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2040 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Maria Àngels Bronsoms diu:
Aquest plat faria feliç al meu home!
M carme diu:
M'alegra que us agradi el plat i aviam si t'animes a fer lo
Una abraçada

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: