Cassoletes de pasta de full amb crema, panses i ametlles laminades
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Galetes
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un litre de crema pastissera
- 200 grams d'ametlles laminades
- 200 grams de panses de Corint
- Sucre
- Mantega
- Dues capses de pasta de full de la Sirena
- Farina
6 racions
Utensilis
Sis motlles metàlics per fer tartaletes, de mida mitjana.
Paper per el forn.
Un corró per estirar la pasta
Un corró per punxar la pasta
Una mànega pastissera
Un bufador, o una pala per cremar la crema
Una safata de cartró rodona, amb blonda.
Elaboració
Primerament, farem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i la deixarem reposar.
Tot seguit, posarem les ametlles laminades damunt un paper per anar al forn, ben espolsades amb sucre, i les coem a 180º, fins que estiguin torrades.
A continuació, agafem la pasta de full, l'estirem amb el corró, i tot seguit la punxem.
Seguidament, untem el motlle amb mantega, i l'espolsem amb farina, per tal que no s'enganxi la pasta de full en coure-la. Folrem els motlles, i els posem a coure al forn a 180º, fins que són cuits i els reservem.
A part, en un cassó amb aigua bullint, escaldem les panses de Corint, i tot seguit, les escorrem i les reservem.
Seguidament, agafem les cassoletes de pasta de full, posem unes quantes panses en el fons, i amb l'ajud de la mànega pastissera les omplim amb la crema pastissera, fins a tres quartes parts de la cassoleta. Tot seguit, les espolsem amb sucre, i les cremem amb un bufador, o una pala de cremar la crema. Després, anem repartint les ametlles pel damunt de la crema,(que quedin el més ben repartides i planes possible), i ja les tindrem llestes per servir amb una safata de cartró amb una blonda ben bonica.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2185 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.