Gaspacho de melón

Ingredients

  • ½ melón
  • 16 gambas
  • 1 cebolleta
  • 1 tomate
  • 1 pimiento verde
  • ½ diente ajo
  • Miga de 4 rebanadas de pan
  • 2 lonchas de jamón
  • Agua
  • Vinagre
  • Aceite de oliva
  • Sal

4 racions

Utensilis

Un bol
Una batidora
Un colador
Un cazo

Elaboració

Retira la corteza y las pepitas del melón , trocealo y ponlo en un cuenco, pica la cebolleta,el pimiento verde, el tomate, el ajo e incorpóralo en el cuenco, tritura todo bien
Añade la miga de pan troceada y continua triturando, cuela sobre un cuenco y deja enfriar unos minutos en el frigorífico, aliña con aceite, vinagre, sal, mezcla y reserva
Pela las gambas, y cuécelas en una cazuela con abundante agua y una pizca de sal durante 2 minutos aproximadamente
Emplatar en un plato hondo, espolvorea con jamón picado, y acompaña con las gambas

45min

Notes

Por el contraste de sabores resulta muy agradable al paladar sobre todo estando muy fresquito


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4689 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

4 comentaris:

evelin cardona diu:
M'agradaria provar-lo, però esperaré el proper estiu, perquè ara ja no hi han melons bons.
m.carme ferré diu:
¿creus,que sense vinagre seria igual de bó?
cati manso diu:
tiene una pinta buenisima no tardare en probarlo.
Fernanda Bausili diu:
Cati te aconsejo que esta receta la hagas más de cara al verano pues al tomarse fresquita te apetece más gracias por tu comentario

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: