Bombons d'avellana
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Bombons
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 250 gs de xocolata Fondant
- 150 gs d'avellanes torrades i pelades
- 100 gs de nata montada
20 racions
Elaboració
Fondre al bany de maria, la xocolata trossejada. Quan estigui tebi, pintar amb ajuda d'un pinzell el fons i les parets de motlles de magdalenes, de manera que quedi una capa gruixuda.
Afegir la nata a la resta de xocolata fosa i barrejar bé.
Col · locar 3 avellanes en cada motlle i acabar de omplir-los amb la barreja de xocolata i nata
Deixar-los refredar unes hores perquè la xocolata s'endureixi ..
Retirar amb molta cura els motlles i decorar els bombons amb avellanes picada
Notes
Surten 20 bombons depenent dels motlles
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2315 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.