Carquinyolis d'avellana (i d'ametlla també)

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 100g d'avellanes (o d'ametlles) crues i amb pell
  • 1 ou
  • 100g de sucre
  • 175g de farina
  • Ratlladura de llimona
  • una culleradeta de llevat en pols
  • 1/2 culleradeta de canyella en pols.
  • un rajolí de vi dolç.

8 racions

Elaboració

Poseu les avellanes (o les ametlles) a remullar amb el vi dolç
Poseu la farina i el llevat en un bol, en forma de volcà. Al mig poseu-hi l'ou, el sucre, la canyella i la ratlladura de llimona. Treballeu-ho primer amb una forquilla i després , amb les mans; a mig treballar-ho hi afegiu les avellanes, escorregudes però encara mullades, i ho seguiu pastant fins que estigui ben unit. Si us calgués hi podeu afegir una cullerada del vi dolç per ajudar-vos.
Formeu-ne unes barretes d'uns 3cm d'ample per 1cm i mig d'altes. Poseu-les al forn uns 20 minuts. Traieu-les i quan s'hagin refredat una miqueta les talleu a llesquetes, les torneu a enfornar uns minuts més fins que agafin color.

1h

Per


Recepta de cuina de Carquinyolis d'avellana (i d'ametlla també)
per Dolça

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8967 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: