Carquinyolis d'avellana (i d'ametlla també)
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100g d'avellanes (o d'ametlles) crues i amb pell
- 1 ou
- 100g de sucre
- 175g de farina
- Ratlladura de llimona
- una culleradeta de llevat en pols
- 1/2 culleradeta de canyella en pols.
- un rajolí de vi dolç.
8 racions
Elaboració
Poseu les avellanes (o les ametlles) a remullar amb el vi dolç
Poseu la farina i el llevat en un bol, en forma de volcà. Al mig poseu-hi l'ou, el sucre, la canyella i la ratlladura de llimona. Treballeu-ho primer amb una forquilla i després , amb les mans; a mig treballar-ho hi afegiu les avellanes, escorregudes però encara mullades, i ho seguiu pastant fins que estigui ben unit. Si us calgués hi podeu afegir una cullerada del vi dolç per ajudar-vos.
Formeu-ne unes barretes d'uns 3cm d'ample per 1cm i mig d'altes. Poseu-les al forn uns 20 minuts. Traieu-les i quan s'hagin refredat una miqueta les talleu a llesquetes, les torneu a enfornar uns minuts més fins que agafin color.
1h
Etiquetes: Avellanes DOREUS Carquinyolis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8967 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.