Galetes d'avellana

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 ous
  • 300g de sucre
  • 200g de farina
  • 100g d'avellanes DO Reus torrades
  • Una rajola de xocolata de cobertura

10 racions

Elaboració

Piquem les avellanes, no massa fines, ja que ens agradarà trobar-ne els trossets.
Pugem les sis clares a punt de neu.
A banda barregem els rovells amb el sucre fins que quedin ben escumosos.
Barrejar-ho amb cura i afegir a poc a poc la farina. Al final de tot posar-hi les avellanes picades.
Tindrem el forn preescalfat a 180º. Posarem una culleradeta de la massa per formar una galeta, prou separades perquè no s'enganxin en coure's. Es couen en molt poc temps, uns 3 minuts.
Abans de treure-les de la safata deixar-les refredar una mica.
Si volem podem fondre una rajola de xocolata de cobertura i banyar-ne unes quantes.

1h

Per


Recepta de cuina de Galetes d'avellana

Galetes d'avellana

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8762 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: