Fruites a la xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Fondue
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 250 gs de xocolata fondant
- 6 maduixots
- 2 rodanxes de pinya en almivar
- 2 plàtans
- Coco ratllat
Elaboració
Tallar les rodanxes de pinya i els plàtans a trossets;
Netejar els maduixots.
Fondre, al bany maria, la xocolata trossejada.
Banyar les fruites a la xocolata, punxar-les amb un escuradents i arrebossar-les en el coco ratllat.
Deixar refredar fins que la xocolata s'hagi endurit i servir-les en cistellets de paper arrissat, com per fer magdalenes.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2015 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.