Fruites a la xocolata

Ingredients

  • 250 gs de xocolata fondant
  • 6 maduixots
  • 2 rodanxes de pinya en almivar
  • 2 plàtans
  • Coco ratllat

Elaboració

Tallar les rodanxes de pinya i els plàtans a trossets;
Netejar els maduixots.
Fondre, al bany maria, la xocolata trossejada.
Banyar les fruites a la xocolata, punxar-les amb un escuradents i arrebossar-les en el coco ratllat.
Deixar refredar fins que la xocolata s'hagi endurit i servir-les en cistellets de paper arrissat, com per fer magdalenes.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2015 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: