Canelons freds, de marisc
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze plaques de pasta de caneló
- Aigua
- Sal
- Mantega
- Sala rosa,( està en les meves receptes)
- Julivert fresc, molt picolat
- Una ceba picolada
- Oli d'oliva
- 200 grams, de gambes pelades, congelades
- 200 grams, de vianda de musclo,( musclos sense closca)
- Sis barres, de carn de cranc
- Un punt de tomàquet fregit
- Un raig de conyac
4 racions
Utensilis
Quatre safates de porcellana, de mida mitjana.
Un drap blanc de cotó,( per embolicar els canelons
Una cassola fonda metàl·lica
Elaboració
En una cassola ample amb: aigua, sal, i un toc de mantega, bullim les plaques de caneló.
Quan són cuites " al dente ", les refredem amb aigua freda, i les posem damunt el drap de cotó, i les reservem.
A part, en una cassola amb oli d'oliva, fregim la ceba picolada. Quan és mig cuita, afegim: les gambes, els musclos, i les barres de carn de cranc picolades amb un ganivet.
Quan tot el conjunt és cuit, afegim una mica de tomàquet fregit, i un raig de conyac, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, uns deu minuts més, i corregim de sal.
Seguidament, anem omplint les plaques de caneló amb la farsa, els emboliquem, i els posem de tres en tres, en les safates individuals. Tot seguit, els cobrim amb la salsa rosa, els espolsem amb el julivert ben picolat, i ja els podrem servir a taula.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7500 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.