Salsa rosa o salsa còctel
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Maionesa
- Mostassa
- Quetxup
- Salsa Perrins
- Suc d'una taronja, passat per un colador fi
- Moscatell
- Conyac
- Whisky
- Sal (si cal)
12 racions
Utensilis
Un bol gran de vidre
Un batedor de varetes
Elaboració
En un bol de vidre gran, hi posem: la maionesa, un toc de mostassa, quètxup, unes gotes de salsa Perrins, un bon raig de suc de taronja, un raig de conyac, un raig de moscatell i un toc de whisky. Ho remenem amb el batedor de varetes, fins que hem aconseguit una sala fina i homogènia. Corregim de sal, i ja la tenim llesta per fer servir.
30min
Etiquetes: L'enigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4273 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.