Ous al niu

Ingredients

  • 4 panets de Viena
  • 4 ous
  • 250 gr. de carn picada de porc.

4 racions

Utensilis

Una paella fonda

Elaboració

Agafar els panets i treure una mica de crosta per la part de dalt (millor fer-ho amb un ganivet per desprès poder tapar altre cop el forat)
El següent pas, és treure tota la molla de dins.
La carn picada es passa una mica per la paella, amb molt poc oli i seguidament es posa dins del panet.
En el centre del panet posar-hi el rovell del ou cru, si pot ser sencer. Reservar les clares dels ous.
Tapar el panet amb el tros de pa que hem tret per ha buidar-lo.
Passar els panets per les clares prèviament batudes a punt de neu. D'aquesta forma, al fregir els panets, no quedaran gens oliosos.
Fregir els panets un a un en una paella petit amb oli abundant fins que quedin un pèl de res daurats.

30min


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8494 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Lo (st) Indequitxen diu:
Montserrat, recordo que l’àvia me’ls feia de tant en tant. Ella a més de la carn picada hi posava pèsols i salsa de tomàquet. Gràcies per rescatar-me un dels plats de la meva infància

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: