Rap al All Cremat

Ingredients

  • 6 cues de rap
  • 12 grans d’all.
  • 1 llesca de pa rodó.
  • 200gr de fetge de rap.
  • Julivert.
  • 1 cullereta de nyora.
  • ½ got de vi blanc.
  • 1 ou dur.
  • Fumet fet amb les restes del rap i peix de roca.

6 racions

Elaboració

Preparació:

Primer cal fregir els alls fins que quedin semi daurats. Llavors en el mateix oli, fregir el pa, el fetge i el julivert tot junt.
Un cop daurat, triturar-ho tot amb la batedora amb el fumet, la nyora, l’ou dur i el got de vi blanc.
En una cassola posar les patates esqueixades i cobrir-ho amb el fumet.
Quan estiguin les patates a mig coure, s'afegeix la picada i quan falti poc perquè les patates siguin cuites, afegir les cues de rap.

1h


Recepta de cuina de Rap al All Cremat
Rap al All Cremat
per Montserrat Reixach Moner

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5565 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

6 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Montserrat. si va a les meves receptes, podrà veure una altra manera de fer el rap a l'all cremat, en una recepta originaria de Vilanova i La Geltrú, que també l'hi pot agradar.
Rebi una salutació. Quim.
Montserrat Reixach Moner diu:
Moltes gràcies Quim. En prenc nota. De ben segur que provaré de fer la seva recepta.
Montserrat Reixach Moner diu:
La persona que diu que hi ha faltes d’ortografia, estaria molt agraïda si em diu quines son. Jo no les sé veure.

Moltes gràcies
Quim Lleonart diu:
Amiga Montserrat, jo abans feia moltes faltes d'ortografia, però ara faig servir el sistema Mozilla Firefox, que porta corrector de Català, i hem va perfecte.
L'hi aconsello que el faci servir. Rebi una salutació. Quim.
Joan Corminas diu:
Amiga Montserrat:
La teva recepta, no té cap falta d'ortografia, solament té una lletra de més, que segurament sa colat en el moment d'escriure la paraula, en contes "de al batedora" li sobra la "a" o sigui que tindries de corretgí la paraula "batedora" i deixar "batedor".
No et preocupis, que el català l'escrius molt bé.
Rep una forta abraçada Joan.c
Montserrat Reixach Moner diu:
Moltes gràcies Joan. Estic molt agraïda. Tant de bo i hagués més gent com tu.
Tinc 75 anys, i a la meva època no ensenyaven català ni ens el deixaven parlar a l'escola

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: