Bacallà a l'all cremat
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis lloms de bacallà, d'uns 250 grams, (un per comensal)
- Dotze grans d'all pelats
- Tomàquet fregit
- Oli d'oliva
- Pebre vermell dolç
- Ví blanc
- Fumet de peix, (està en les meves receptes)
- Farina
- Sis patates pelades, tallades a rodelles de un dit de gruix.
6 racions
Elaboració
En una paella amb oli d'oliva, fregim el bacallà, prèviament enfarinat. Un cop fregit, el reservem, damunt un paper de cuina.
A part, en una cassola de terrissa, fregim els alls amb oli d'oliva, fins que són gairebé torrats. Seguidament, afegim : el tomàquet fregit, una culleradeta de pebre vermell, i un raig de vi blanc. Tot seguit, posem el fumet necessari, per la quantitat que vulguem fer d'all cremat, ho corregim de sal, i quan arrenca a bullir, afegim les patates, a foc mitjà.
Quan les patates estan mig cuites, posem els lloms de bacallà, i deixem que acabi de coure tot plegat, fins que tot el conjunt és cuit, i tot seguit ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola.
40min
Etiquetes: La meva cuina del bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10610 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.