Bacallà a l'all cremat

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis lloms de bacallà, d'uns 250 grams, (un per comensal)
  • Dotze grans d'all pelats
  • Tomàquet fregit
  • Oli d'oliva
  • Pebre vermell dolç
  • Ví blanc
  • Fumet de peix, (està en les meves receptes)
  • Farina
  • Sis patates pelades, tallades a rodelles de un dit de gruix.

6 racions

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, fregim el bacallà, prèviament enfarinat. Un cop fregit, el reservem, damunt un paper de cuina.
A part, en una cassola de terrissa, fregim els alls amb oli d'oliva, fins que són gairebé torrats. Seguidament, afegim : el tomàquet fregit, una culleradeta de pebre vermell, i un raig de vi blanc. Tot seguit, posem el fumet necessari, per la quantitat que vulguem fer d'all cremat, ho corregim de sal, i quan arrenca a bullir, afegim les patates, a foc mitjà.
Quan les patates estan mig cuites, posem els lloms de bacallà, i deixem que acabi de coure tot plegat, fins que tot el conjunt és cuit, i tot seguit ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

10981 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: