Thiakry Postre de Senegal

Categoria:
Recepta per
Típica de: Senegal
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1Kg de iogurt grec.
  • Aproximadament 150 gr de sucre.
  • Essència de vainilla
  • Dos gots de nata per cuinar.
  • 2 o 3 tasses de mill
  • Una tassa d'aigua.
  • Una tassa de llet evaporada

Elaboració

Posem el mill en un bol i posem l’aigua.
Ho escalfem al microones uns 5 minuts.
Mentrestant barregem el iogurt amb la nata fins que quedi tot ben incorporat. Hi afegim el sucre amb l’essència de vainilla i seguidament la tassa de llet evaporada.
Traiem el mill del microones i ho deixem refredar. Mentre la barreja del iogurt està a la nevera.
Ho barregem tot poc a poc fins que quedi amb la textura desitjada.
Ho deixem reposar i ja ens ho podem menjar.


Recepta de cuina de Thiakry  Postre de Senegal

THIAKRY

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3199 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: