Macarrons amb sipia i all-i-oli
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Sipia maca
- 400gr. de macarrons
- 1 Ceba i uns grans d’all
- 1 Mortaret d’all-i-oli
4 racions
Elaboració
Piquem la ceba i uns grans d’all, i fem un sofregit.
Quan estigui, hi afegim la sípia tallada a trossos, un gotet de vi blanc, i ho deixem coure.
Un cop tot és cuit, ho passem per la picadora. Que quedi amb textura de carn picada.
A part, podem bullir els macarrons, que han de quedar “al dente”.
Quan estiguin, els escorrem i els posem a la mateixa olla, hi aboquem la sípia i l’all-i-oli, hi donem quatre voltes perquè quedi tot ben conjuntat, i emplatem.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2742 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.