Macarrons amb sipia i all-i-oli

Ingredients

  • 1 Sipia maca
  • 400gr. de macarrons
  • 1 Ceba i uns grans d’all
  • 1 Mortaret d’all-i-oli

4 racions

Elaboració

Piquem la ceba i uns grans d’all, i fem un sofregit.
Quan estigui, hi afegim la sípia tallada a trossos, un gotet de vi blanc, i ho deixem coure.
Un cop tot és cuit, ho passem per la picadora. Que quedi amb textura de carn picada.
A part, podem bullir els macarrons, que han de quedar “al dente”.
Quan estiguin, els escorrem i els posem a la mateixa olla, hi aboquem la sípia i l’all-i-oli, hi donem quatre voltes perquè quedi tot ben conjuntat, i emplatem.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2905 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: