Rèmol a l'all cremat
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un rèmol de ració tallat en quatre trossos
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
- Quatre patates esqueixades
- Vi blanc
- Pebre vermell dolç
- Dotze alls pelats
- Oli d'oliva
- Julivert picolat
- Sal
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament, pelem les patates, les esqueixem i les reservem en un bol de vidre cobertes d'aigua.
Seguidament, netegem el rèmol i en fem quatre talls de mida regular.
A continuació, fiquem a la cassola un bon raig d'oli d'oliva, i sofregim els alls pelats, fins que gairebé estiguin daurats, llavors afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, una cullera de pebre vermell, mig got de vi blanc, i deixem que redueixi.
Tot seguit, afegim quatre cullerots de fumet de peix, deixem que arrenqui el bull, i ja podrem afegir les patates esqueixades i els talls de rèmol, i deixarem que cogui tot plegat, fins que el rèmol estigui cuit al nostre gust, corregim de sal, i ja ho podrem servir a taula espolsat amb el julivert picolat, amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2072 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.