Cassoleta de verats a l'all cremat
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit verats de mida gran(250-300 grams aproximadament)
- Dotze alls pelats
- Tres
- Cullerots de sofregit de tomàquet(el podeu trobar a les meves receptes)
- Sis cullerots de fumet de peix(el podeu trobar a les meves receptes)
- Quatre patates pelades
- Sal
- Pebre negre en pols
- Vi blanc
- Oli d'oliva
- Julivert picolat
4 racions
Utensilis
Una cassola marinera gran
Un plat de fusta
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, en la cassola amb un raig d'oli, sofregim els alls fins que gairebé estiguin torrats.
Seguidament, afegim el sofregit de tomàquet, un got de ví blanc i el fumet de peix, i remenem amb el batedor de varetes. A part, pelem les patates, les tallem en rodelles d'un dit de gruix i les fiquem ben planes en el fons de la cassola, a foc baix fins que estiguin gairebé cuites.
A part, netegem els verats, els obrim en dues meitats a lo llarg i després de treta l'espina central, els tallem a lo ample en dues meitats.
A continuació, salpebrem els verats i els fiquem a la cassola amb la pell a sota, corregim de sal i un cop cuits, ja podrem treure la cassola a taula, espolsada amb força julivert picolat, amb un plat de fusta a sota.
1h 10min
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1881 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.