Supremes de lluç i musclos a l'all cremat amb mongetes del ganxet
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cinc supremes de lluç de 200 grams cadascuna aproximadament
- 700 grams de musclos (si poden ser de roca millor)
- 600 grams de mongetes del ganxet cuites
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Farina
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Pebre vermell dolç
- Vi blanc
- Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
- Dotze alls pelats
5 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica marinera gran
Uns estalvis
Un cassó gran
Una safata plana
una paella gran
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, en un cassó amb un dit d'aigua, obrim els musclos i quan ja estan oberts, els hi retirem una clova i els reservem.
Seguidament, salpebrem les supremes de lluç, les enfarinem i les fregim en una paella amb oli, tres minuts per cada cara i un cop fregides les reservem.
A continuació, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls pelats fins que comencen a estar daurats, els hi afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, una cullerada de pebre vermell dolç i un got de vi blanc, i deixem que redueixi, i tot seguit hi afegim tres cullerots de fumet i deixem que arrenqui el bull a foc baix, uns vint minuts, ho corregim de sal, i tot seguit afegirem les supremes de lluç, les mongetes del ganxet, els musclos, i amb les nanses de la cassola donarem unes voltes de forma circular, ho deixarem coure tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb una estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2772 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.