Granissat de cafè amb nous caramel·litzades
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Pel granissat:
- 2 dl de cafè fort, calent
- 3 cullerades de sucre
- 2 cullerades de Baileys
- 4 boles de gelat de vainilla.
Per als fruits secs caramel·litzats:
- La recepta es va explicar, la setmana passada.
Elaboració
Pel granissat de Cafè:
Barreja el cafè amb el sucre i el Baileys.
Deixa refredar una mica.
Aboca la barreja en un recipient poc profund, mira que la barreja, tingui una altura de 2 centímetres com a màxim.
Reserva al congelador aproximadament unes 2 hores
Quan es formin els cristalls de gel, agita la barreja 3 o 4 vegades els cristalls de gel del recipient, a fi que es vagi forma'n el granissat.
Per als fruits secs caramel·litzats:
La recepta es va explicar, la setmana passada
Per servir:
Distribueix el granissat de cafè en els vasos refrigerats.
Cada un, amb una bola de gelat de vainilla, i adornats amb els fruits secs caramel·litzats pel damunt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2807 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.