Granissat San Francisco

Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 litre de suc de taronja
  • 1/2 litre de suc de pinya
  • 1/4 litre d'aigua
  • 1 copeta de granadina

Elaboració

Mezcleu l'aigua amb la granadina, aboqueu-ho en un got gran i introdui-ho al congelado
En dos gots diferents, congeleu també el suc de pinya i el suc de taronja durant dues hores
aproximadament.Quan comencin a solidificar-se, trenqueu els cristalls amb l'ajuda d'una forquilla
cada 20 minuts aproximadament. Un cop llestos, serviu-ho en copes transparents, alternant els tres
granissats: aconseguireu un contrast de colors bonic i divertit

10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1951 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: