Cassola de pops amb patates

Ingredients

  • 1 pop
  • 4 patates
  • Oli
  • Sal
  • Pebre vermell dolç

4 racions

Elaboració

Coem el pop ( també el podem comprar cuit). El tallem a trossos petits i el posem en una cassola junt amb l'oli, sal i pebre vermell i el deixem coure uns 20 minuts a foc baix i tapat.
En un pot posem a bullir les patates amb pell, un cop cuites les pelem i les tallem a daus.
Les afegim a la cassola junt amb el pop i deixem coure tot junts uns 10 minuts més.
Es millor deixar reposar un día per l'altre.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1705 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: