Pastís de carbassó
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 carbassons
- 1 ceba
- 3 ous
- 1 terrina formatge Philadelfia
- Sal
- Farina de galeta
4 racions
Utensilis
Mini pímer
Elaboració
Fregir els carbassons amb la pell i la ceba tot tallat a trossos.
Quan està tou escorre-ho.
Batre tres ous en un bol.
Posar al bol els carbassons i la ceba
Posar la terrina de Philadelfia
Triturar-ho amb el pímer.
Posar tot en un motlle de silicona allargat, prèviament untat amb farina de galeta.
Posar el motlle al forn a 170 graus.
Al cap de mitja hora provar amb un punxó si el pastís ha cuallat.
El punxó ha de sortir sec.
1h
Notes
Es pot acompanyar amb enciam i tomàquets xerri
Etiquetes: Carbassó Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6712 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.