Tournedós amb salsa de pollastre
Categoria:
Carns
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Per quatre persones, quatre tournedos o filets de vedella
- 1 ceba
- 1pastanaga
- Menuts de pollastre (tot allò que no volem mai: pedrer, coll, fetge, etc)
- 50 gm de xampinyons
- 1 trufa
- 1 pensament de farina
- Mig gotet de conyac
- 1 culleradeta de tomàquet concentrat
- 4 llesques de pa anglès
- Una tasseta d'aigua
- 1 ou
- Oli
- Sal
- Pebre
Elaboració
Es pica ben petita la ceba, la pastanaga i els menuts.
En una paella amb una mica d'oli es fregeix tot.
Quan està fregit s'hi afegeix una cullaradeta de tomàquet concentrat, el pensament de farina, el conyac i mitja tassa d'aigua.
Ha de fer xup-xup una bona estona.
Es salpebre.
Es passa tot pel xino.
Es torna a posar a la paella i s'hi afegeix els xampinyons i la trufa laminada.
Quan els xampinyons estan cuits (uns 10 minuts) s'apaga el foc.
Es suca les llesques de pa anglès amb ou i es fregeixen.
Es fregeixen els tournedós amb poc oli i quan estan al punt es col.loquen cada un sobrre cada una de les llesques de pa anglès.
S'aboca la salsa de pollastre amb xampinyons i tòfona per sobre dels tournedós.
Bon profit.
45min
Notes
Es pot servir amb puré de poma.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1844 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.