Pastís d'alberginia

Ingredients

  • 1 paquet de puré de patata
  • 4 alberginies
  • 1/2 quilo de carn picada
  • 100gr. de xampinyons
  • 3 cebes
  • 3 tomàquets madurs
  • 1/4 de llet
  • 25gr. de mantega
  • 1 dent d'all, oli i sal

6 racions

Elaboració

Prepara el puré com indica el paquet.
Talla les albergínies a làmines i posa-les en aigua i sal; escorre-les i fregeix-les amb poc oli.
Sofregeix la ceba picada l'all i els xampinyons junt amb la carn picada, al final hi afegirem el tomàquet ratllat.
Ho courem a foc lent durant 20 minuts.
En una bandeja, de forn alterna el puré, les albergínies i la carn, finalitzant posant formatge ratllat per damunt i gratinar.

50min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6856 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: