Pastís d'alberginia
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 paquet de puré de patata
- 4 alberginies
- 1/2 quilo de carn picada
- 100gr. de xampinyons
- 3 cebes
- 3 tomàquets madurs
- 1/4 de llet
- 25gr. de mantega
- 1 dent d'all, oli i sal
6 racions
Elaboració
Prepara el puré com indica el paquet.
Talla les albergínies a làmines i posa-les en aigua i sal; escorre-les i fregeix-les amb poc oli.
Sofregeix la ceba picada l'all i els xampinyons junt amb la carn picada, al final hi afegirem el tomàquet ratllat.
Ho courem a foc lent durant 20 minuts.
En una bandeja, de forn alterna el puré, les albergínies i la carn, finalitzant posant formatge ratllat per damunt i gratinar.
50min
Etiquetes: Pastis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6856 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.