Panellets
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 quilo d'atmelles moltes crues
- 1 quilo de sucre
- 1 llimona ratllada
- 1 boniato mitja rostit
- 1 sobre de levadura en pols tipo Royal
- Rovell d'ou batut per pintar
10 racions
Elaboració
Barregeu be tots els ingredients menys l'ou.
Formeu boletes del diàmetre de la moneda de dos euros mes o menys.
Passeu-les pel rovell d'ou i adorneu-les en pinyons, una cirera, una ametlla..., o lo que vulgueu... feu l'ús de la imaginació.
Les anireu ficant a una llauna de forn untada amb oli i passada per farina o simplement en paper vegetal.. a uns 180º de cinc a deu minuts... que no queden molt torrats perquè s'assequen.
45min
Notes
Com ja sabeu els panellets no poden faltar per a la nit de la castanyada i tots sants.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2973 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.