Anguila en suc
plat típic a les Terres de l'Ebre.
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Terres de l'Ebre
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg d'anguiles
- 1/2 kg de crancs
- Bitxo
- 1 all
- 1 ceba
- 1 tomaquet madur
- Safra
- Sal i oli
6 racions
Elaboració
Comencem sofregint el bitxo, all i moments desprès la ceba i els crancs... quan ja estigue la ceba be continuem en la tomata rallada.. afegirem l'anguila i aigua fins cubrir-la amb una mica de safrà.. dixem xup xup fins que l'anguila estigue cuita.. la sal es important tirar-la quasi al final per que no ens quede l'anguila dura.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1736 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.