Anguila en suc

plat típic a les Terres de l'Ebre.

Categoria:
Típica de: Espanya → Terres de l'Ebre
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg d'anguiles
  • 1/2 kg de crancs
  • Bitxo
  • 1 all
  • 1 ceba
  • 1 tomaquet madur
  • Safra
  • Sal i oli

6 racions

Elaboració

Comencem sofregint el bitxo, all i moments desprès la ceba i els crancs... quan ja estigue la ceba be continuem en la tomata rallada.. afegirem l'anguila i aigua fins cubrir-la amb una mica de safrà.. dixem xup xup fins que l'anguila estigue cuita.. la sal es important tirar-la quasi al final per que no ens quede l'anguila dura.

45min


Recepta de cuina de Anguila en suc
Anguila en suc
per Sara Redón

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1736 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: