Culleretes de formatge de cabra amb codonyat i nous

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Unes rodanxes de formatge de cabra.
  • Uns mini-daus de codonyat.
  • Nous.

6 racions

Utensilis

Unes culleretes de ceràmica d'aperitiu.
Una safata de servir.

Elaboració

Posarem sobre d'una cullereta de ceràmica mitja rodanxa de formatge de cabra.
A sobre, un mini-dauet de codonyat, i a sobre mitja nou.

15min

Notes

Aquest també és un aperitiu super fàcil i que agrada a tothom.
Podem fer mil i una variacions segons el nostre enginy.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4399 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: