Culleretes de formatge de cabra amb codonyat i nous
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Unes rodanxes de formatge de cabra.
- Uns mini-daus de codonyat.
- Nous.
6 racions
Utensilis
Unes culleretes de ceràmica d'aperitiu.
Una safata de servir.
Elaboració
Posarem sobre d'una cullereta de ceràmica mitja rodanxa de formatge de cabra.
A sobre, un mini-dauet de codonyat, i a sobre mitja nou.
15min
Notes
Aquest també és un aperitiu super fàcil i que agrada a tothom.
Podem fer mil i una variacions segons el nostre enginy.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4166 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.