Pastissets de crema

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sucre
  • Una placa de pasta de full
  • Un litre de crema pastissera ( la trobareu a les meves receptes )
  • Dos ous batuts

5 racions

Utensilis

Un batedor de varetes
Un bol de vidre de mida mitjana
Un pinzell
Una placa de forn amb un full de paper sulfurat
Una mànega pastissera amb un broc mitjà
Un talla pastes rodó de mida gran
Un pinzell

Elaboració

Primerament, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i un cop feta la deixem refredar.
Seguidament, agafem la pasta de full, i amb un talla pastes rodó, tallem deu cercles i els posem damunt de la placa de forn amb el paper sulfurat.
Tot seguit, pintem els cercles amb l'ou batut, i amb la mànega pastissera fem tres tires de crema, dobleguem la pasta de full, i amb una forquilla ho segellem, ho pintem amb l'ou batut, ho espolsem amb força sucre pel damunt, i enfornem els pastissets a 180º, fins que veiem que ja son ben daurats, i tot seguit ja els podrem treure del forn, i servir-los a taula.

1h


Recepta de cuina de Pastissets de crema

Pastissets de crema

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2785 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: